Sakura-Veldhoven

Praktijk voor pedicure en reflexzonetherapie

 

gallery/voetjes
gallery/logo-provoet_small

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Tamara de Groot. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en zoon in Veldhoven. Mijn praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van ons huis en goed bereikbaar.

 

In de jaren voor ik de opleiding startte is er veel gebeurd in mijn prive-omgeving. Mijn werk bood onvoldoende. Ik was hier veel met mijn hoofd bezig maar zette mijn gevoelens vaak op een zijspoor. Dit wilde ik niet voor de rest van mijn leven!

 

Ik ben diverse cursussen gaan doen om erachter te komen wat ik dan miste. Tijdens een cursus reflexzonemassage vond ik mijn ‘gevoel’ terug en was ik zo onder de indruk van de werking van deze vorm van massage dat ik hier meer over wilde weten. In 2011 ben ik begonnen met de opleiding en in 2015 heb ik de 4-jarige HBO-opleiding tot reflexzonetherapeut afgerond. Ook heb ik de modules Medische basiskennis en Psycho-sociale basiskennis afgerond.

 

De opleiding en nu mijn praktijk beteken voor mij op meerdere fronten een nieuw begin. Vandaar dat mijn praktijknaam om die reden ook Sakura-Veldhoven genoemd heb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/tamara